Jansen LARO Parts

Gespecialiseerd in Land Rover & Range Rover

 

jansen-laro-parts-001_5956-1015

In ons magazijn van ruim 2.400 m2 hebben wij een zeer uitgebreide voorraad nieuwe & gebruikte onderdelen voor alle modellen Land Rover & Range Rover. Naast onderdelen voor het onderhoud hebben we ook motoren, versnellingsbakken, aandrijving, plaatwerk, bumpers, banden, velgen, interieurdelen, accessoires, expeditie- en outdoormaterialen.

Jansen LARO Parts is gespecialiseerd in Land Rover & Range Rover,
de grootste op het gebied van NIEUWE en GEBRUIKTE onderdelen,
en officieel distributeur van HANNIBAL Safari Equipment producten.

Door de rechtstreekse import hanteren we zeer scherpe prijzen. Naast de originele dealerkwaliteit voeren we aftermarket-delen, waarvan de prijs nog lager ligt. We verzenden onderdelen en accessoires wereldwijd.

Adobe Photoshop PDF

Jansen LARO Parts is tevens een allround garagebedrijf. Naast het ‘gewone onderhoud, de APK, revisie en tuning’ zijn onze monteurs meesters in het prepareren van het voertuig voor extreme omstandigheden tijdens bijzondere reizen. Denk daarbij aan een snorkel, lier, roofrack met daktent en luifels voor de ‘warme’ reizen, maar ook aan een standkachel, extra accu’s, spijkerbanden en het aanpassen van koelvloeistoffen en oliën voor ‘extreem koude’ reizen. Ook het speciaal conserveren van uw Land Rover zodat deze de ‘tand des tijds’ goed doorstaat behoort tot de mogelijkheden!

Kom langs en overleg met één van onze specialisten, ze staan graag met raad en daad voor u klaar !

Team Jansen LARO Parts

www.jansenlaroparts.nl